CONSULTANCY

CONSULTANCY

De mogelijkheden van Power BI zijn duizelingwekkend groot. In de praktijk blijkt het toch lastig om deze mogelijkheden te benutten. Databronnen blijken niet koppelbaar, de beschikbare data is vervuild en de stap van data naar goede rapportages is complex. Onze consultants bouwen samen met u aan een solide structuur en stellen u in staat om samen het beste uit Power BI te halen. Bekijk hier op welke onderdelen we u van dienst kunnen zijn!

HOE KUNNEN ONZE CONSULTANTS U HELPEN?

INFORMATIEBEHOEFTE VASTSTELLEN

Iedereen wil graag mooie rapportages. Maar veel mensen weten niet precies waar ze op sturen. Zolang als we maar zoveel mogelijk informatie produceren dan zal er vast wel iets bij zitten wat we willen weten. De kunst is om dit om te draaien. Eerst vaststellen waar we op sturen, dan pas de juiste informatie produceren. Wij kunnen u in dit proces begeleiden om dit op een gestructureerde manier boven tafel te halen.

DATA MODELLEREN

Wegwijs worden uit de enorme brei aan data valt nog niet mee. Welke data heb je nu echt nodig? En hoe koppel ik verschillende systemen? Onze consultants kunnen een goede infrastructuur voor u neerzetten waardoor u veel tijd bespaart bij het maken van uw rapportages.

RAPPORTAGES

Heeft u zelf te weinig capaciteit om rapportages te maken of ontbreekt hiervoor de kennis? Onze specialisten kunnen in een korte tijd fantastische resultaten bereiken door hun jarenlange ervaring bij veel verschillende ondernemingen. Ook voor specifieke analyses of het maken van scenario’s kunt u bij hen terecht.

HULP NODIG?

Wij kunnen u begeleiden bij de implementatie van Power BI. Tevens kunt u aankloppen met specifieke vraagstukken of on-site support om samen met de tool aan de slag te gaan. Bel ons op 085 – 047 10 84

POWER-BI DEMO-OMGEVING

Benieuwd wat Power-BI allemaal te bieden heeft? Kijk gerust eens rond in onze demo-omgeving. Klik waar u wilt en laat u verrassen door de mogelijkheden!