TRAININGEN

TRAININGEN

Al jarenlang zijn wij werkzaam voor veel verschillende organisaties. We hebben deze organisaties begeleidt bij de implementatie van Business Intelligence in combinatie met Power BI. Inmiddels hebben we duizenden deelnemers getraind om met dit programma data te ontsluiten en te visualiseren. Al onze trainers zijn werkzaam in de praktijk als consultant en kunnen u de fijne kneepjes van het vak leren.

Om u te helpen hebben we een aantal standaardtrainingen ontwikkeld die u stapsgewijs door het programma heen leiden. Het is ook mogelijk om een training op maat te maken voor uw organisatie. De trainingen worden bij u op locatie gegeven zodat uw medewerkers niet hoeven te reizen. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden!

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

POWER BI FUNDAMENTALS LEVEL I

U leert het programma kennen, data importeren, structureren en rapportages maken met behulp van de juiste visualisaties. Aan het eind van deze training bent u in staat om zelf een datamodel en een rapportage te maken in Power BI en bent u beginnend gebruiker.

Duur training: 1 dag bij u op locatie
Onderwerpen:
* Algemene uitleg Power BI
* DISP methode
* Data importeren en opschonen
* Relaties leggen
* Rapportages maken met de meest gebruikte visualisaties
* Uploaden en delen van rapportages via Power BI Online
* Maken van dashboards in Power BI Online

POWER BI FUNDAMENTALS LEVEL II

In deze vervolgtraining op ‘level 1’ gaan we dieper in op meerdere soorten data, toevoegen van metingen en berekeningen met behulp van DAX, geografische visualisaties en het inrichten van self BI met behulp van Power BI. Aan het einde van deze training kunt u met Power BI inspelen en omgaan met de meest voorkomende situaties binnen uw organisatie en mag u zich gevorderd gebruiker noemen.

Duur training: 1 dag bij u op locatie
Onderwerpen:
* Data ophalen vanuit SQL, Web, CSV en Folders
* Complexe relaties
* Introductie in DAX
– Metingen versus kolommen
– Basisfuncties
– Datumfuncties
– Filterfuncties
* Geografische visualisaties
* Self BI

POWER BI LEVEL III ADVANCED REPORTING

In deze training gaan we je in één dag laten zien welke mogelijkheden er zijn om je rapportages in te richten met behulp van User Centered Design. Daaromheen leren we je alles met betrekking tot storytelling, huisstijl, tonen van toegepaste filters in titels etc. Na afloop van deze training kun je rapportages bouwen waarmee je iedereen verstelt laat staan!

Duur training: 1 dag bij u op locatie
Onderwerpen:
* Introductie user centered design
* De 10 gouden regels voor een goede rapportage
* Werken met bookmarks
* Werken met stuurtabellen
* Weergeven van toegepaste filters
* Implementeren van huisstijl

POWER BI LEVEL IV ADVANCED DAX

In deze vervolgtraining gaan we diep in op de mogelijkheden om met behulp van DAX berekende functies toe te voegen aan uw data. U kunt dan denken aan uitgebreide filterfuncties, werken met uitgebreide stuurtabellen, het uitwerken van scenario’s met parameters en het inrichten van security op de data. Na afloop van deze training mag u zich een expert noemen op het gebied van Power BI.

Duur training: 2 dagen bij u op locatie
Onderwerpen:
* Filterfuncties
* Datumfuncties
* Stuurtabellen
* Scenario’s met parameters
* Row Level Security
* Cumulatieve berekeningen
* TopN berekeningen

Groepstarief 1-4 personen
€ 1.250,-

Groepstarief 5-7 personen
€ 1.450,-

Groepstarief 8-10 personen
€ 1.650,-

INTERESSE IN ONZE TRAININGEN?

Bel ons op 085 – 047 10 84

POWER-BI DEMO-OMGEVING

Benieuwd wat Power-BI allemaal te bieden heeft? Kijk gerust eens rond in onze demo-omgeving. Klik waar u wilt en laat u verrassen door de mogelijkheden!